Interieur Styliste - Decoratrice

Interieur ontwerp - advies

 

Op zoek naar nieuwe meubels, een andere kleur of wilt u uw kamer compleet aanpassen ?

Ik kom langs voor een eerste kennismaking, maak een plan voor de gewenste ruimte - ruimtes. Bij de voorstelling van uw persoonlijk plan breng ik stalen en beeldmateriaal mee om u zo een goed zicht te geven. 

Ontwerp en uitvoering van op maat gemaakte meubels.

 

Een kast op maat, een familie stuk een nieuw leven geven, een gepaste bibliotheek voor uw boeken. Met mijn voorliefde voor houten objecten geef ik u graag ideeën - ontwerp "het" meubel voor u. In samenwerking met een gepassioneerd houtkunstenaar zoeken we naar de mooiste materialen & de juiste afwerking.

Aankleding Beursstand / Showroom

 

Als decoratrice verzorg ik de aankleding van uw beursstand / showroom. Uw nieuwe collectie extra in de verf zetten of een mooi kleurgamma overzichtelijk presenteren.

Eerst bespreken we wat voor u belangrijk is, een extra wand - een kast - meer rust - een andere kleur, we passen dit aan voordat ik aan de slag ga met de presentatie.

Interieuradvies, Decoreren, van uw Winkel

 


U wilt een nieuwe winkel openen - een bestaande winkel een nieuwe look geven. Na een eerste kennismaking, maak ik een plan en pas de inrichting aan of maak een nieuw ontwerp op maat en begeleid dit van a tot z.

 

Daarnaast geef ik als decoratrice u winkel dat

extra-tje

 

 

Handmade produkten

Gulden Peerdenstraat 119

8310 Assebroek

 

0478 478827

info@barbara-id.be

www.barbara-id.be

BE0844.073.808

  

 

innovatie - design